| Geplaatst: Di 13 Apr 2010, 11:56 |
|
|
| marianne24 |
|
 |
| |
| Geregistreerd op: 22-1-2007 |
| Berichten: 253 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Kent iemand de site leukverdienen.nl
Een site die compleet gecopieerd is volgens mij.
naam is door info@avecs.nl
Registrar Transip BV
Schipholweg b
2316XB LEIDEN geregistreerd
Maar kijk zelf maar eens wat een rare site
per klik 1 euro en utibetaling bij 1 euro
Wie weet hier meer over |
|
|
|
|
| Geplaatst: Di 13 Apr 2010, 13:44 |
|
|
| Wilde Spriet |
|
 |
| |
| Geregistreerd op: 24-10-2005 |
| Berichten: 690 |
| Woonplaats: Buitenpost |
|
|
 |
 |
 |
|
| Ik heb er iets over gelezen, maar een uitbetaling bij de eerste klik lijkt me toch wat te gek. |
|
|
|
|
| Geplaatst: Di 13 Apr 2010, 14:18 |
|
|
| marianne24 |
|
 |
| |
| Geregistreerd op: 22-1-2007 |
| Berichten: 253 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
precies vind ik ook en er staan wel erg veel ads, meer dan 50
mn moeder is lid geworden en kreeg link van haar.
Zal wel lid worden voor haar maar denk dat niets word |
|
|
|
|
| Geplaatst: Di 13 Apr 2010, 15:16 |
|
|
| Jeroen |
|
|
| |
| Geregistreerd op: 20-12-2003 |
| Berichten: 726 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
De tekst op de website is niet eens vertaald naar het Nederlands
Is Leukverdienen.nl wel al officieel gestart? Het gebeurt wel eens dat een spaarprogramma al ontdekt wordt voordat de website af is, doordat niet alle webmasters hun domeinnaam beveiligen als ze met onderhoud bezig zijn. |
|
|
|
|
| Geplaatst: Di 13 Apr 2010, 16:51 |
|
|
| marianne24 |
|
 |
| |
| Geregistreerd op: 22-1-2007 |
| Berichten: 253 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
geen idee hoor
kreeg vandaag via een andere site waar ik lid ben ook al een ad voor deze site |
|
|
|
|
|
|
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen Je mag geen reacties plaatsen Je mag je berichten niet bewerken Je mag je berichten niet verwijderen Ja mag niet stemmen in polls
|
Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1
|
|
|
|
Powered by phpBB © 2001, 2009 phpBB Group Theme created by Vjacheslav Trushkin
|